De helende kracht van liefde ligt verborgen in de oneindigheid van het bestaan.

Anita en Coaching

De wereld van nu transformeert. De mens wordt bewuster en gaat zien en voelen dat alles veranderd. De mens is op zoek naar zichzelf, naar zijn authenticiteit, zijn uniek zijn, wie ben ik.
Gevoel en intuïtie gaan meer leven en de ‘ik’ gerichte maatschappij, veranderd steeds meer naar het collectief bewustzijn en de reis richting de Gouden Eeuw.

Herken jij jezelf hierin en verlang je er steeds meer naar om terug te keren naar je kern. Naar diegene wie jij werkelijk bent.

Met hart en ziel is Anita verbonden aan de Universele krachten van deze revolutionaire tijd. Zij is zich enorm bewust van het kleurrijke spectrum, rijkelijk gevoed door liefdevolle verbondenheid.
Samen met Anita ga je een boeiende en inspirerende reis tegemoet, om jouw kern opnieuw te
herinneren.

Door anders naar de wereld te kijken, ga je de onderliggende laag en jouw perceptie van de werkelijkheid zien. De tijd van bewustwording is nú. Je wordt letterlijk en figuurlijk gedwongen om naar jezelf te kijken. Verandering geeft je de kans om te groeien naar diegene die je écht wilt zijn. Onder liefdevolle begeleiding van Anita, ga je de reis aan om de verandering in je bewustzijn in beweging te brengen.

Wat kan ik voor jou betekenen

  • Bewustwording Vertrouwen
  • Creativiteit Geluk
  • Levensvreugde Voldoening
  • Balans
  • Zelfinzicht
  • Loslaten

Soul painting

Een boeiend schilderij inspireert, roept emoties op en zet je aan tot nadenken. Dit geldt ook zeker voor de kunstwerken van Anita. Het thema van haar artistieke vaardigheid, ontstaat uit gelaagdheid. Dit vind je onder andere terug in het kenmerkend, sterke reliëf dat met het mes is vormgegeven. Anita laat via haar kunstwerken zien dat niet alles in het leven op een presenteerblaadje wordt aangeboden.

Ons bestaan zit vol met uitdagingen, obstakels en ongemakken. Het is juist die gelaagdheid, welke ook in Anita’s kunst naar voren komt.

Anita communiceert een verhaal via haar werken. Want haar kunst komt niet alleen uit haar ziel, maar ook uit dát wat het universum haar aanreikt. Zij ontvangt tevens op deze wijze poëzie, wat is verbonden met haar kunst. Anita is zowel kunstenares als spiritueel gids.

Foto’s doen onvoldoende recht aan de diepgang van Anita’s kunstwerken. Je kunt ze namelijk pas begrijpen, als je er vlak voor staat. Want in het reliëf is een bijzondere hoeveelheid energie vastgelegd.

Door het gebruik van licht en de unieke metaalpigmenten ontstaat er een verrassend effect van overlopende kleuren en texturen. Dit levert een uniek beeld op bij iedere invalshoek.

Wat kan ik voor jou betekenen

Ik ga graag met je in gesprek. Wil je weten hoe ik je kan helpen met mijn werkwijze? Neem geheel vrijblijvend contact met mij op.

Menu